Sedan drygt tio år tillbaka har jag skrivit om svenska högtider och traditioner på bloggen Högtider. Det har blivit över 400 olika texter om alltifrån julfirandets historia till varför vi äter kanelbullar i oktober.

Vill ni komma i kontakt med mig för en intervju eller en text jag kan skriva så kan ni antingen ringa eller skicka e-post.

Mitt intresse för högtider och traditioner har också resulterat i två universitetsuppsatser – en om semlans historia (1895-1955) och en om luciafirandets historia (1900-2000).

Förutom detta har jag medverkat som expert på finsk radio (Yle), i lokaltidningen MittI (om Halloween), i den kristna tidningen Dagen och i P1 Medierna om pizzadagen samt skrivit tre längre texter för Aftonbladet (om julfirandets förändring), för GT (om luciafirandets dito) och Aftonbladet (igen) om luciafirandet.

Vidare har jag varit traditionsexpert flertalet gånger i P4 Göteborg samt två gånger i Allt du velat veta (en gång om högtider och traditioner i stort och en gång om julfirande.

Min blogg – Högtider – är också flitigt citerad i svensk media som skriver om olika traditioner.